Ruimte in rust

De tuin van Jörgen en Sheila R. moet een rustpunt zijn in het hectische TV-bestaan van deze eigenaar.  Jolanda bedacht de tuin als een echte plek met identiteit en veel privacy. Echte tuiniers zijn deze eigenaren niet maar ze houden wel van groen en de hartelijkheid van bloeiende borders in een goed georganiseerd ontwerp. De ruimte blijft, lange lijnen en veel lucht plus mooie detaillering. “Een groot terras met buitenkeuken, want we houden wel van een feestje”, maar ook veel hoekjes waarin een mens zich even kan terugtrekken gewoon om te kijken naar wat er is, de bloemen, de bomen, de wuivende siergrassen en … het water: een grote strakke lange vijver direct langs de gevel van de woning ligt er. Zelfs op zwoele zomeravonden zie je het licht reflecteren op het spiegelend oppervlak. “Het is echt een geweldige tuin geworden”.