Jolanda Vreeken Bussum

Over mij

Intens verbonden voel ik me met de aarde en houd ervan om met mijn hond Rossi door de vele landschappen die ons land rijk is te zwerven. Ik heb respect voor puurheid, het ruwe, oorspronkelijke en wezenlijke. Voor mij persoonlijk is de schoonheid van natuur daarvan een voorbeeld en onmisbaar. Natuur laat mij ademen en aarden. Het is evident dat die schoonheid van natuur in mijn ontwerpen zit.

Ik houd van de geluiden van vroege ochtendwandelingen door het bos, van stilte en ruimte, buiten zijn met vrienden aan mijn volle eettafel, een mooi glas wijn, expressionisme, de melancholie in La Traviata, en Griekse muziek en de hartstocht en trots van Spaanse flamenco. Ik bewonder de ideeën, gedrevenheid en kleuren van Friedensreich Hundertwasser en Vincent van Gogh. Ik woon in Epe, tussen de bomen van het grootste natuurgebied van ons land, en ben getrouwd in de oudst bewaarde renaissance tuin van Nederland: Landgoed Zuylestein in Leersum.

Zeer betrokken voel ik me bij de doelstellingen van |het ontwerp instituut| en ondersteun of organiseer communicatie en activiteiten en begeleid studenten. |Het ontwerpinstituut| is een onderwijsinstelling voor ontwerpers, tuinarchitecten en kunstenaars werkzaam in de groene sector. Het garandeert opleidingen op een hoog beroepsniveau en richt zich op een humaner ontwerp van tuinen en het stedelijke landschap.

Als dit je aanspreekt is de kans groot dat we samen prachtig kunnen samenwerken aan een mooie tuin, plein of park. Aarzel niet om contact met me op te nemen. Een goed gesprek hebben we sowieso.

jolanda-sign